|| socratic 'n reflective ||


My name: nizm shamsury
My Fotopage: http://izadree.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Nikon
Other: D200
Nikon
Friends:
GREEN APPLE WEDDING PHOTOGRAPHY Suriya Sidek
Latest entry:MELATI IS TWO!!
Woot woot!!! Melati is TWO! Best sgt party Melati ni…sebab semua cake & macaroon dia mak dia yg buat. So if u all wanna find out more bout candy buffet or red velvet cake or macaroons….bolelah u all try tengok kat http://www.angelcupidkitchen.com/ Ops lupa pulak..the graphix items for this party…was made by Green Apple Design…our team jugak..so kalau interested…do PM us!! Photos by Green Apple Team: Rhashidi & Irwan Th'ng View this Fotopage entry
Zoomer Photography
Latest entry:Modelling Photography with Manual White Balance by Mohd Noor
Zoomer Photography Studio akan menganjurkan workshop fotografi bertajuk "Modelling Photography with Manual White Balance" yang akan dikendalikan oleh Saudara Mohd Noor, seorang jurugambar professional berpengalaman yang banyak mengendalikan kelas fotografi seumpamanya dan juga melakukan tugasan merakam model, majlis-majlis yang melibatkan artis dan selebriti, konsert dan sebagainya. Penceramah Utama : Mohd Noor http://www.facebook.com/pro...file.php?id=1648133303 Tarikh : 8hb Mei 2011 (Ahad) Waktu :... View this Fotopage entry
Shukri Sfawani
Latest entry:Tengku Fahmi Kahwin at Kajang, Selangor.
Salam wbt. dan Salam 1Malaysia semua.. Sudah lama i tak update fp ini.. Sempena kembalinya saya semula (i come back).. maka saya hendak bagi hadiah percuma kepada pengantin yang akan atau telah berkahwin ya he3, iaitu sesi fotografi luar (Outdoor photo sesion), selama 1-2 jam yang bernilai RM600. Lokasi pergambaran adalah disekitar Putrajaya sahaja her3. Terhad kepada 1 atau 2 pasang pengantin. Kepada yang berminat sila hubungi saya di talian seperti di bawah. Tarikh terhad kepada 17 Feb 2... View this Fotopage entry
tp yang ini sudah dimiliki...
Edoras FotoZine
Latest entry:2017 First Pic
Test photo View this Fotopage entry
azlee samad WEDDING PHOTOGRAPHER
Latest entry:Me & My Facebook......
My Facebook : http://www.facebook.com/AzleeSamadPhotography View this Fotopage entry
fotokahwin fotografi perkahwinan
Latest entry:Facebook Fotokahwin.com
www.facebook.com/fotokahwin jurufoto perkahwinan terengganu View this Fotopage entry
JAMAL PHOTOGRAPHER
facebook : Jamal Wahab View this Fotopage entry
zul fakhri
Latest entry:Bingkisan Perkahwinan Firan Lin...Sepang Selangor
36783_407938774329_836224329_4303562_6377512_n View this Fotopage entry
Alia Amelyn
Latest entry:Studio Raya Portraiture 2009
It’s that time of the year again! Salam Ramadhan to my fellow blog readers. It has been almost a week already. Tak terasa kan, begitu cepatnya masa berlalu. Memang dalam banyak-banyak bulan, bulan Ramadhan yang paling dinantikan. Bukan sahaja bulan yang penuh kemuliaan dan juga amal ibadat tapi juga bulan makan! Masa inilah yang cukup menduga kekuatan iman dan nafsu kita bila berbelanja untuk makanan. Biasanya kalau pergi PARAM tu mesti tak kurang dari RM10 untuk satu keluarga, terutamanya bila a... View this Fotopage entry
Atina Ismail
Latest entry:Wedddddingggg Photographerrrrr Adverttt!!! Ohhh 2009.R U D Next!
View this Fotopage entry
ReActivate Zul
Latest entry:::: ReActivate Foto Blogspot :::
::: Askm sumer member FP & rakan2 yg melihat FP ini.. dimaklumkan bahawasanyer aku telah ::: berpindah ke lamanweb baru iaitu http://reactivatefoto.blogspot.com(http://reactivatefoto.blogspot.com). Sapa tak sedih ::: nak lepaskan ruangan yg penuh dgn nostalgia sejak 10 Disember 2005 lagi.. Alhamdulillah ::: drpd FP ini juga aku byk berkenal-kenalan dgn rakan taulan yg mempunyai minat yg sama.. ::: Sblm FP, aku mula berjinak-jinak dlm bidang blogging ini dgn MySpace, diikuti DeviantArt, ::: FotoPages, ... View this Fotopage entry
::: Torch Relay PJB 3
alim hanafi
Latest entry:L a y a n g - l a y a n g T e r b a n g T i n g g i
Berarak mendung kelabu Mengekori langkahku Sepanjang kehidupan Penuh dugaan Namun aku tetap aku Kucuba dan terus mencuba Mencapai suria Walau membakar jiwa Walau aku dihina Namun aku tetap aku Derita oh derita Engkau di mana-mana Walaupun jauh aku berlari Mahupun berdiam diri Namun indah mimpi dari realiti Hidupku tanpa arah Bagaikan layang-layang Terputus talinya Tapi pasti suatu hari nanti Sinar suriakan menjelma View this Fotopage entry
sclandz Beautiful Life
Latest entry:Now Move
http://azlanazizan.wordpress.com/(|http://azlanazizan.wordpress.com/|) sclandz @ Azlan Azizan Perlis, MALAYSIA sclandz@yahoo.com YM : sclandz 012- 573 0013 http://www.friendster.com/sclandz(|ABOUT ME|) View this Fotopage entry
KaKiFoto Photography
Latest entry:MAJLIS PERNIKAHAN | TOMOK DAN AYU
full version untuk foto perkahwinan Tomok dan Ayu, sila layari link dibawah dan klik LIKE: http://www.facebook.com/pages/Kakifoto/123534174371549 wedding photographer | jurugambar kahwin | fotografi perkahwinan | photographer fotografer perkahwinan | Jurufoto perkahwinan | jurugambar perkahwinan | wedding album | wedding album storyboard | custom album | gambar kahwin | design album kahwin | foto kahwin | fotokahwin | harga pakej perkahwinan | kahwinmall | syokkahwin | kakifoto | gambar ... View this Fotopage entry
Radin Aminurasyid
Latest entry:Berhijrah
Assalamualaikum... Berikut merupakan entry terakhir untuk fotopages ini... Selama 2 tahun lebih telah bersama dengan fotopages ini, terasa berat untuk meninggalkannya... Kepada semua follower fotopages saya, teruskan menyokong & lawati ke blog baru saya... Sehubungan itu, saya akan berhijrah ke http://radinaminurasyid.epikt.net/ (personal blog) dan http://www.epikt.net/ (portfolio EPIK Design; Image Design Film & Brand)... Penghijrahan ini juga sebagai satu langkah memboikot produk israel (fot... View this Fotopage entry
Halim April
Latest entry:Cuti² Mesia..
Takde sebarang ulasan. Picture speak thousand words! ;-) View this Fotopage entry
Syahar aka Cahatomic
Latest entry:OARS: Gua Batu Maloi
Date : 19-21 Dec Venue : Gua Batu Maloi, Tampin, N9 gambar adalah courtesy almarhum kamera sendiri, kamera eza, kamera nisa dan jafarul warner juga. View this Fotopage entry
balikness
scharewl concept
Latest entry:Rumah Baru
Kepada yang bertanya bilakah update-update terbaru aku, boleh http://www.scharewlconcept.com(kesini). Lebih berwarna-warni :P. View this Fotopage entry
EC photography
Latest entry:Perkahwinan Rizduan & Fariza
Official Photog: Syawal, Joe and Alfon (backup during Akad) For enquiry, please do not hesitate to contact us: Joe - 012 946 6461 Syawal - 012 917 3969 Amir - 012 683 0484 Shahril - 012 686 9449 Azlan - 012 379 8667 or just mail to us eyerich07@yahoo.com View this Fotopage entry
iela oren
Latest entry:zaman muda-muda dulu...hikhikhik ;)
View this Fotopage entry
fotografi perkahwinan by Saluddin Ismail
Latest entry:We are move it !!!
Please visit us at..... ArtCreative Photography Tel : 012.7588266 / 019.7628384 Galeri : http://www.flickr.com/artcreative Blog : http://saluddin-ismail.blogspot.com Web : http://www.artcreative.com.my Email : info@artcreative.com.my Professional Wedding Photographer Johor Bahru | Kuala Lumpur | Ipoh View this Fotopage entry
Hasnizam Photography
Latest entry:Salam Maal Hijrah 1430 / Selamat Tahun Baru 2009
Salam Ma'al Hijrah 1430 Daripada saya kepada semua umat Islam seluruh dunia, marilah kita berdoa bersama-sama untuk kesejahteraan semua umat Islam. Amin. Hasnizam Hashim 31 December 2008 View this Fotopage entry
azimpuch wedding moments
Latest entry:www.azimpuch.com.my
www.azimpuch.com.my View this Fotopage entry
aminor azmi
Latest entry:Announcement/Pengumuman
Salam untuk semua. Sudah beberapa bulan, saya tak update di sini. Saya masih aktif berkerja, shoot weddings, events, outings, buat gambar. Semuanya ini boleh diikuti di sini: http://www.aminorazmi.com/blog/ dan di sini: http://www.flickr.com/photos/aminorazmi/ regards aminorazmi 6012-2147681 yahoo messenger id: aminor_azmi email: aminor.azmi@gmail.com View this Fotopage entry
Man Kidal
Mohd Herizat Johor Photographer
Latest entry:wedding :: Hafidz + Manis
View this Fotopage entry
ALFIAN MESEBAH aka FIO
Latest entry:Zarith & Nadjme
Reservations updated (wedding/engagement)> 2012 16 June 7 & 8 Sept For further info, feel free to contact: ALFIAN MESEBAH aka FIO 012 3717 459 BB PIN 267F5DEE fio_m79@yahoo.com View this Fotopage entry
mohd amin
Latest entry:ALTERNATIVE PHOTOBLOG
MY ALTERNATIVE BLOG HERE, PLEASE GO TO MY PHOTOBLOG, & MAKE SOME COMMENTS K :) http://aminrazali.net/blog/ View this Fotopage entry
nassir shamsudin
Latest entry:ke blog lain
aku dah jumpaa nassir79.wordpress.com boleh la tu...hehe p/s:page kosong lagi :-D View this Fotopage entry
Wan Zul PHOTOGRAPHY
Latest entry:My New Photoblog
To all my viewers, I am no more using this fotopages. There's a need to own somekind of my own domain. New photoblog has been created at http://wanzulhamli.com. Fotopages has been served me very well for the past 2 years and i'm going to miss this page. I can say that 90% of my jobs and assignments came from this great fotopages. I'm hoping with this new "hijrah", everything will become much more easier to all my viewer and myself too. Just click the link provided below and let us enjoy this new b... View this Fotopage entry
khairul nizam
Latest entry:P E R T U K A R A N W E B S I T E
PERHATIAN.. PIHAK KAMI TELAH BERTUKAR KE...http://www.flickr.com/photos/keilysaphotography JIKA BERLAKU SEBARANG KEMUSHKILAN... HUBUNGI KAMI DI.. Name : Keilysa Photography Email : n_khai83@yahoo.com Hp : 012 395 7825 Terima kasih banyak2 kepada yang sudi memberi komen di FP kami ini.. Teruskan mengomen di Website baru kami.. :-D :-D :-> :-D 8-) 8-) View this Fotopage entry
Syahrin Aziz
Latest entry:Wedding Photography Courses in Ramadan
visit here to know more http://blog.syahrinaziz.com/v2/2010/08/21st-22nd-wedding-photography-workshop-ii-basic-photography-classes/ View this Fotopage entry
min pretty peeks
Latest entry:funny faces.. of pretty peektures future CEO.. keh keh keh
for those who probably don't know yet, i have stopped updating this fotopage for quite some time, and only once in a blue moon, i will put new peeks here... but mostly taken from my other sites. should you have yet to bookmark them ( hahaha LOL, macamlah bagus nak suruh org bookmark website kita ), here are several other sites/spaces of mine : facebook : http://www.facebook.com/profile.php?id=634693731 flickr : http://www.flickr.com/min435 blog : http://peeksbymin.blogspot.com this peek of pre... View this Fotopage entry
Faiz Mansor
Latest entry:Finished Album....
salam... b4 this ada jugak publish album yg dah siap, tp sajeje nk tambah2 collection~~~ :-D :-D This album are made for Khairul & Shida This album are made for Rizal & Hanafizah View this Fotopage entry
g m o X x s personal photoblog
Latest entry:Nak bagi tau sket...
Hai... memang la tak sepatutnya gmoxxs enter this FP.. but pedulik hapa.. its mine what..hahahahahaaa... Nak bagi tau..my blog will be transfer to... http://gmoxxs80.blogspot.com Kalo korang rindu nak tengok aku...gi la kat sana ek.. sayg korang...hehehe... View this Fotopage entry
amir hafidz
Latest entry::: Alhamdulillah ::
View reuters website http://www.reuters.com/news/pictures/cslideshow-yw?sj=20081024194300.js&sn=You%20Witness%20weekly%20showcase&sl=39(here ) View this Fotopage entry
Anjung Memori
Latest entry:Nazeri and Shikin
Copyright © 2006 - 2008 Anjung Memori. All Rights Reserved. Event Nazeri and Shikin Outdoor Session Venue Ampang Date 17th August 2008 Photog Razif@Johanlennon WEDDING,EVENT,COMMERCIAL & POTRAITURE PHOTOGRAPHY CALL US for quotation enquiry / appointment: Our Team: Razif - 012-2958763 http://johanlennon.multiply.com/photos((Multiply))http://www.flickr.com/photos/johanlennon/((Flickr)) Alba - 012-6323651 http://www.flickr.com/photos/nine703/((Flickr)) Email anjungmemor... View this Fotopage entry
Habis Sudah
Latest entry:Photograpy Workshop- Organised by KKIPCSB, SJA and MCV
What ? Photograpy Workshop- Organised by KKIPCSdn Bhd, Sabah Journalism Association and Monsopiad Cultural Village Where ? Monsopiad Cultural Village, Penampang, Kota Kinabalu When ? 19 May 2008 View this Fotopage entry
udeyismail Wedding Photojournalist
Latest entry:Ini Adalah Entry yang Terakhir
photograph by : Saiful nang Untuk Semua ini adalah entry yang terakhir kat fotopages nie.. sampai sini sahaja aku tulis blog nie.. terasa berat jugak nak tinggalkan blog nie.. bler nak tinggal jek teringat waktu-waktu yang lepas daripada korang x kenal.. korang kenal.. dari pada bukan kawan,jadi kawankan. Bagi sesapa yang lama tak masuk ke sini.. jangan terkejut dan bertanya apsal x update-update gambar.. Kalau x de gambar baru tu jangan lupa masuk kat sini http://blog.udeyismail.com . Sebelum nie me... View this Fotopage entry
Irwandy ND Mazwir
Latest entry:Konsert Peterpan Malaysia Tour 2008
Tarikh : Ahad, 27 April 2008 Tempat : Stadium Negara, Kuala Lumpur Gear : Nikon D300 + AF-S 17-55mm f/2.8 + AF-S VR 70-200mm f/2.8 Settings : Shutter Speed 1/200 - 1/320 , Aperture f/3.5 - f/4.5 , ISO 1000 - 1600 , WB Kelvin 4700 , No-Flash More pictures coming soon! ;) --> http://www.flickr.com/photos/irwandy Thanks to Gua.com.my & Clockwork Records Event Management I love concert photography. This is my real passion in photography. Looking forward for any... View this Fotopage entry
marsila sulaiman
Latest entry:Summary of my 2 weekends
me and hubby brought syahmi to Tasik Cyberjaya as we both would like to go for morning walk...while Syahmi enjoy his playing time at the big playground there... Then in the afternoon, we brought him to Disney on Ice. Hubby got a cheap ticket for Rink seat... alhamdulillah... tak byk gambar yg dapat di ambil since hubby forgot to charge his flash...huhhuhu...we met Raz & co, Elly & Co and Awin & Co....heheh mcm dtg in a group pulak... sbb duduk kat satu tempat... Syahmi nak pergi school.... View this Fotopage entry
nurul anwar
Latest entry:Blog ini Sudah Berpindah | Entry terakhir....
Salam semua kengkawan yang di hormati.. memandang kan ni entry terakhir aku kat dalam FP ni. so aku harap korang still rajin untuk melawat ke blog aku yang baru. yang lebih best dari FP ni insyaAllah.. aku sangat berterima kasih pada kawan2 dan kenalan yang sudi komen n baca kat FP aku nih... harap korang dapat klik http://www.nurulanwar.com untuk continue baca posting aku kat laman baru. semoga perjuangan aku dalam kerjaya aku ni di berkati dan di rahmati Nya.. amin.... ______________________... View this Fotopage entry
kerul shukor
Latest entry:Berhijrah
Assalamualaikum.. Pengumuman Selepas ini..segala aktiviti yang akan datang, aku akan upload di http://www.kerulshukor.com...diharap kalian dapat memberi sokongan kepada aku.. Terima Kasih, .:kerul .:+6017 209 2184 .:photographer/designer .:jurufoto@ymail.com .:www.kerulshukor.com .:http://www.flickr.com/photos/kerulphotog .:YM:kerulala .:Facebook:kerul shukor View this Fotopage entry
-----------
Engku Iskandar
Latest entry:Petronas Malaysian F1 Grandprix 2008
Qualifying round today. Massa was the fastest Followed by team mate Raikonen and Kovailanen came third View this Fotopage entry
Saiful Nang My Private Photoblog
Latest entry:ENTRY TERAKHIR
http://blog.saifulnang.net() Dah lama merancang tapi hari ni nak kena kuatkan juga semangat untuk say good-bye juga kepada fotopage. Dah 3 tahun lebih jatuh bangun kerjaya dan kehidupan saya diceritakan didalam fotopage ini. Tapi sekarang, masanya untuk berpindah. Kepada semua follower fotopage, please please please jangan lari. Sila lawati the new page. Mudah untuk anda dan mudah untuk saya. Dan lebih control untuk macam2 perkara. Terima kasih atas support semua. Dengan ini, saya ishtiharkan...inilah... View this Fotopage entry
S h a s m a N i z a m thephotographer
Latest entry:Pahang Kuantan Kemaman Terengganu Kelantan Wedding Photographer
PROFESSIONAL WEDDING PHOTOGRAPHER. FOR QUOTATION, PLEASE EMAIL OR SMS OR PM ME -TQ- Shasma Nizam Principal Photographer The Photographer & Shasma Nizam GRAPHY (CA0128707-H) shasmanizam@gmail.com 019-9191 169 http://facebook.com/shasmanizam Kuala Lumpur Pahang Kuantan Kemaman Terengganu - Seluruh Malaysia. View this Fotopage entry
ezran kamal
Latest entry:The End
Greetings everyone. After a long long while…I’ve decided that I should stop using fotopages for good. It’s sad…but true. I’ve been thinking about it for a while now. But honestly, it’s hard work having to commit to updating your official website, personal blog, and facebook. :) So for those of you who’s actually interested in following my career in photography and design, head on to… http://ezrankamal.wordpress.com and also… http://www.mayagraphy.com Cheers! Sala... View this Fotopage entry
za za
Latest entry:Sifu And G-HA!!!
ni g-ha ni skoolmate aku..tp mse skolah alu aku rse bpe patah perkataan je aku ckp ngan die...btw...aku ske keje ngan korang..korg due sempoi dan xsenonoh...hauhauhauhauhaua....btw lagi..aku mntak maap sbb lmbat...nnt aku bg free gift k...tq View this Fotopage entry
razi cw
Latest entry: Majlis Pertunangan Naim & Mas 11 Disember 2008
View this Fotopage entry
KNizam Omar
Latest entry:Jalan-Jalan kat Pangkor Island - View of My Room!
hehehehehe saya telah sempat bercuti ke pulau pangkor 1 malam sahaja. itupun setelah penat manganjurkan kejohanan hoki tertutup mckk di staidum hoki astriturf majlis perbandaran manjung di manjung View this Fotopage entry
ocean view room yang cun giler!
freeze second
Latest entry:selamatdatangtahunbaru!!
selamat datang tahun baru. semoga tahun baru turut membuka lembaran baru dalam hidup aku dan kamu. selamat tahun baru. selamat berazam baru. selamat sejahtera.. photo was taken few months back, when we bersukahatiria at genting. taken by my cousin from another gondola View this Fotopage entry
Jay Farhana
Latest entry:Ministry of Moment -the advert
booking contact no: 0123100879 [Shafiq Akmal] 8-) View this Fotopage entry
Aummchak Photography Aummchak
Latest entry:Nurul Azwa & Jozuan - Wedding - Melaka - dis 2008
akad nikah : http://aummchak.com/gallery/index.php?x=browse&category=68 Sanding + Outdoor : http://aummchak.com/gallery/index.php?x=browse&category=69 malas nak taip taip sape nak tau lebih pegi kat sini www.aummchak.com Mr.Arel (founder/senior photographer) www.aummchak.com media designer & photographer 012.344.57.99 View this Fotopage entry
mominzin photography
Latest entry:Latif & Aishah
Tempat : Sg. Besi. Kuala Lumpur Tarikh : 16hb , 08 , 2008 untuk keluaran kali ini. aku persembahkan majlis perkahwinan dua sejoli. Thanks to: latif&aishah. :-O View this Fotopage entry
allodealova photo
Latest entry:Pipe&Drum's Band
View this Fotopage entry
zuhri kamarzaman
Latest entry:moved....
i have moved to http://www.zuhriphotography.com View this Fotopage entry
wazari wazir
Latest entry:Move to Blog
wazariwazir.wordpress.com View this Fotopage entry
SMART TUNNEL...
jangguttouch wedding
atas alasan kekejaman...kami akan berpindah !!!! sila berkunjung ke www.jangguttouch.com View this Fotopage entry
ewahh...dah mula berangan
dphoto studio
Latest entry:Official Closed!!!!
BYE..BYE FOTOPAGES!!!!! NOW YOU CAN CONTACT NAPIE MOKSIN VIA: Website http://www.napiemoksin.com Blog http://blog.napiemoksin.com Twitter http://twitter.com/napiemoksin Facebook Fan Page http://www.facebook.com/napiemoksinphotography Facebook Personal Acct http://www.facebook.com/napiemoksin View this Fotopage entry
faros mia
View this Fotopage latest entry

View this Fotopage latest entry
Azzad Nordin
Latest entry:Sambutan Maulidur Rasul | Penang
Setelah agak lama aku menyepikan diri, hari ini aku bersama team kulim (arifwan, nae, edan n saupix) keluar menembak suasana sambutan maulidur rasul di tapak ekspo seberang jaya. View this Fotopage entry

View this Fotopage latest entry
Mohd Zulman a k a Zulme
Latest entry:Asnira & Muslim
Tarikh: 20 Ogos 2012 (Hari Raya Ke-2) Lokasi: Pasir Mas, Kelantan Co-OP : Bro Mustakim & Bro Amer View this Fotopage entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016